Har du något att sälja?

Har du något att sälja?

För privatpersoner:

Sedan 2012 har vi hjälpt vår kunder med värdering och tömning av dödsbon, hela hem eller delar av. Vi värderar och säljer dina saker på våra dagliga auktioner i samarbete med auctionet.com. Vi samarbetar också med städbolag, advokater, jurister, flyttfirmor, välgörenhetsorganisationer och uppköpare av dödsbon, allt för att du skall få den mest prisvärda, snabbaste och säkraste lösningen.

För företag: 

Vill ditt företag göra sig av med inventarier, maskiner eller fordon för att få fram likvida medel? Då har vi de rätta kanalerna för försäljning. Vi värderar och samordnar konkurser, avvecklingar, partiförsäljningar från värdering till försäljning. Vi tar hand om hela affären och väljer du oss väljer du rätt. Vårt motto är att sätta din affär i fokus.

Handlar du med dödsbon? Är du en välgörenhetsorganisation? Vi letar alltid efter nya samarbetspartners. Ring eller maila oss.

Tveka inte att höra av dig till oss på Tel: 0709498103 eller på Mail: info@nykopingsauktionsverk.com
MVH Sabina och Andreas på http://www.nykopingsauktionsverk.com

#dödsbo #Nyköping #trosa #konkurs #auktion #Stigtomta #vrena #hjälp #nyköpingsauktionsverk #sterbhus #oxelösund